topbella

.::. Qish and her teeth .::.

this pixta captured tak silap umo Qish 8bulan.. mase nih da 6 batang gigi da..

1st gigi tumbuh tak dapat nak captured some photo sbb tak hengat pun.. lagi pun tak sedar die da tumbuh gigi tht tyme sbb die tak demam pun..


tak silap mase tu bulan 4.. 1st gigi yg tumbuh gigi bawah. tetibe terconggok 2 batang.. =))



then tak lame pastu tumbuh pulak gigi atas. gigi kapak.. mase tu die 'kalah'.. demam jugak la heroin shaye =) maybe sebab besho kot, tu yg kalah tu..

sian tgk die mase tu, maybe gusi gatal.. so everiting yg die pegang mesti nak masuk mulut..

kdg2 bile menyusu, sempat jugak la tinggalkan kesan kat 'tuts' mama yer nih.. naseb baik tak saket sgt.. =D

now, currently she got almost 8 batang gigi.. then she is very2 demanding bile makan. die tak nak mamam nestum lagik. skrg die lebey suke mamam bubur, biskut etc.. yg penting benda keras.




* ini la die PUTERI KEADILAN ku yg tersangat NOTTY..!


3 bla..bla...:

RakBaju said...

hai there!

Please visit us at http://rakbaju.blogspot.com

Banyak baju yang cantik-cantik and harga yang berpatutan tau. See you there!!

jai.jezz ^.~ said...

comei la picture yg last skali tu.. suker nengok.. comei betul..nona

jai.jezz ^.~ said...

comeinya baby...*wing*

::pemilikBLOGini::

My photo
.. i love mySELF so much because if i dont, how i can expect people to love ME ,rite? ...