topbella

::... sayang sangat kat u ...::

setelah beberapa kali dipujuk oleh i & beberapa kali kena sound dengan mak sendiri, akhirnya myBIE terpaksa akur dengan kehendak i..

die terpaksa mengorbankan segala rerambut halus ( tak bape nak halus lah ) from his face!!!! loikkkeeee babeh!!

i sangat la happy.. tapi pas jek settle he rinse his face, sedey la plak tengok muka die..
muka orang yg sangat tak happy ...

tapi ape yg i buat nih sume for your sake sayang..

mulamula when u bela the jambang , i OKE jek sebab nampak smart but lamelame i nampak cam rimas and serabut plak.. (sorry if u marah)

then kadangkadang u nampak older than your age ( padahal mmg tua hahahahhah- ops sorry again )

ni mase mulamula u try nak bela the jambang.. nampak oke..


yg ni mase da start the jambang conquered your dagu.. nampak agak uncleuncle sikit da..

and this one... see? dah mula serabut.. 

thats y la i owez suruh u remove all the rambut from your face.. ditambah plak.. 
i rindu nak tengok muka u without jambang & misai.. macam mase awal kite tugethertugether dulu =P 


but finally, he dengar rintihan i.. and now he da shomel ( pada mata i la, if pada korang tak, ada aku kesah????? laki aku kan?... )

THANKEYU SO BILLION la sayang.. 




terlebihtaip :
tak dapat nak uplod picta he yg terbaru sebab he dah warning.. so betta dengar cakap suami kan?? hahahahha 

1 bla..bla...:

cik hani said...

hhiihii...

dah korbankan jambangnya ye..

baguslaa..sebab mula2 gmbr nmpk ok..

lelama dlm pic tu nmpk serabai ckit..

pempuan kn mmg nk suruh lelaki nmpk kemas kn..

saya pun mcm tu..

hihihi

::pemilikBLOGini::

My photo
.. i love mySELF so much because if i dont, how i can expect people to love ME ,rite? ...